Lemmer 0514 - 744033

A6.nl: de snelste weg naar uw droomauto

Autobedrijf A6.nl

Liggend bij de poort naar Friesland aan de gelijknamige snelweg is het gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van het land.
A6.nl is het gerenommeerde bedrijf van Henkjan Meijer en echtgenote Klasina Seinstra.
Wie op zoek is naar zijn of haar droomauto van onberispelijke kwaliteit, zal bij A6 niet gauw tevergeefs aankloppen. Want staat die auto niet al in de voorraad van meer dan driehonderd jonge occasions, dan weet het team van A6.nl hem dankzij hun uitgebreide inkoopnetwerk zeker heel snel op te sporen. Beide keren zorgt A6.nl er verder voor dat u veilig een auto koopt.


Henkjan Meijer

Henkjan Meijer is de grondlegger van de onderneming met een door en door Friese nuchterheid en betrouwbaarheid. Zelf heeft hij meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche en hij weet als geen ander hoe de markt voor gebruikte auto’s zich beweegt.
Daarbij heeft hij een voorkeur voor jonge occasions die bij leasemaatschappijen worden vervangen en die altijd bij officiŽle dealers in onderhoud zijn geweest.


Klasina Seinstra

Zoals het hoort bij een echte Friezin lag de passie van echtgenote Klasina Seinstra aanvankelijk vooral bij het schaatsen. Twintig jaar geleden was zij de winnares van de laatste Elfstedentocht.
Het best bewaarde geheim van die Elfstedentocht was haar zoon Tom, die toen groeide in moeders buik zonder dat iemand dat nog wist nu als verkoper in de zaak staat.


Albert Jan Comello

Een team van vakbekwame medewerkers onder leiding van Albert Jan Comello zorgt samen met Henkjan Meijer en Klasina Seinstra dat het autobedrijf met het opvallende pand langs de A6 zich zo succesvol ontwikkelt.
Zij zorgen ervoor dat u die droomauto razendsnel vindt en bieden messcherpe prijzen met garantiepakketten op maat. Verder wordt in de eigen professionele werkplaats nog even een onschuldig rammelend moertje aangedraaid en verlaat de auto via onze poetsservice hoogglanzend het pand. Kortom, dat het beloofde hoge serviceniveau ook echt wordt gehaald.
Sinds begin 2018 is Albert Jan Comello managing-director bij A6. Hij is al meer dan vijftien jaar betrokken bij het bedrijf en in alle sectoren van de onderneming inmiddels door de wol geverfd.


Ons team

Naast Klasina, Henkjan en Albert Jan ontmoet u bij het autobedrijf A6 ook:
  • Tom Meijer (verkoop)
  • Mark Otter (smartrepair)

Schaatsdames

Sinds kort horen daar ook de dames van de A6 marathonschaatsploeg ‘Schaatsdames.nl’ bij,
die dit en het volgend seizoen in de kleuren van ons bedrijf uitkomen en nu al ‘winners’ blijken te zijn. 

Bekijk hier "onze winnaars" 

Wij staan voor u klaar

Onze medewerkers beschikken over de juiste technische kennis en apparatuur.